.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 12:01

Λ.Ε.ΜΟΤ. – Συναντήσεις με τον Δήμο Αθηναίων

Σε συνέχεια της υλοποίησης των προγραμματισμένων δράσεών της η ΛΕΜΟΤ συνεχίζει τις συναντήσεις της με εκπροσώπους του Δήμου Αθηναίων με στόχο την επίλυση κυκλοφοριακών θεμάτων.

Έτσι, την 4η Ιουνίου 2020 συναντήθηκε με εντεταλμένα στελέχη του Δήμου Αθηναίων και παρουσίασε τον αρχικό της σχεδιασμό σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα απαιτηθούν συνολικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μοτοσυκλετιστών αλλά και ενόψει της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων.

Ο προτεινόμενος σχεδιασμός της ΛΕΜΟΤ περιλαμβάνει προτάσεις που αφορούν την δημιουργία συγκεκριμένων νέων θέσεων στάθμευσης δικύκλων, την κίνηση στους λεωφορειόδρομους, την βελτίωση της οδικής σήμανσης και γενικότερα την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών και την περαιτέρω ένταξη του δικύκλου στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό, δεδομένης της αναγνώρισης της συμβολής του στην κυκλοφοριακή ανακούφιση.

Την ΛΕΜΟΤ εκπροσώπησαν το εντεταλμένο μέλος του ΔΣ Ανδρέας Χατζηδάκης και ο νομικός της εκπρόσωπος Θεόδωρος Γαζούλης.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν.

ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ Α.Σ.
Αχιλλέως 56-58 Καλλιθέα
Τηλ.: 210 9230082
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.lemot.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon