.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 15:41

Ducati Scrambler - Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του event "Days of Joy 2020"

Η Ducati ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της πέμπτης έκδοσης του event της μπράντας Scrambler, με τίτλο Days of Joy, που θα διοργανωθεί στην Τοσκάνη και στο Βαϊράνο, με πληθώρα οδηγικών και μη εμπειριών.

Η διοργάνωση Days of Joy (μέρες χαράς) του Scrambler Ducati επιστρέφει στις 4 και 11 Ιουλίου με το event Ducati Scrambler Experiences στην Τοσκάνη, και στις 6 Σεπτεμβρίου με το Riding School στο Βαϊράνο.

Οι φαν του Scrambler της Ducati έχουν έτσι την ευκαιρία να επισκεφθούν την Τοσκάνη επιλέγοντας ανάμεσα από 2 σαββατοκύριακα, για να οδηγήσουν σε άσφαλτο και χώμα, και να απολαύσουν ιταλικό φαγητό και χαλαρή ατμόσφαιρα. Στους λόφους της Σιένα θα οδηγήσουν 200 χιλιόμετρα την 1η μέρα και 150 τη δεύτερη.

Παράλληλα, στις 6 Σεπτεμβρίου, το Ducati Scrambler Riding School επιστρέφει στο Βαϊράνο, δίπλα στο Μιλάνο. Εκεί οι συμμετέχοντες θα βελτιωθούν στην οδήγηση Flat Track με το Flat Track School, στην οδήγηση στο χώμα με το Desert Sled, ενώ οι αρχάριοι θα εξασκηθούν με τη βοήθεια του Scrambler Basic Riding School.

Κατά τη διάρκεια των event θα υπάρχει εξωτερικό BBQ, chill area με μουσική, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, η δυνατότητα να οδηγήσει κανείς όλη τη γκάμα των Ducati Scrambler, αλλά και να βελτιώσουν τις μαγειρικές τους γνώσεις δίπλα σε έναν διάσημο σεφ.

Όλες οι δραστηριότητες διέπονται από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας απέναντι στον Covid-19, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα welcome kit με διάφορα gadgets υπό το σήμα του Ducati Scrambler.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και για δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε το site του event, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 15:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon