.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 10:15

BMW Group Hellas - Υποστηρίζει το αξιέπαινο έργο του ΕΟΔΥ με παραχώρηση οχημάτων

Επιθυμώντας να συνεισφέρει στο αξιέπαινο έργο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), το BMW Group Hellas προχώρησε στην παραχώρηση πέντε οχημάτων BMW και ΜΙΝΙ για τις ανάγκες μετακίνησης των ιατρικών κλιμακίων που πραγματοποιούν κατ' οίκον δειγματοληψίες για εξέταση πιθανών κρουσμάτων του CΟVID-19.

Η ανάληψη κοινωνικής ευθύνης αποτελεί προτεραιότητα για το BMW Group Hellas που υποστηρίζει πλήρως τα μέτρα που περιορίζουν την εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα μας.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία προσφέρει οχήματα σε κοινωφελείς επιχειρήσεις και νοσοκομειακές εγκαταστάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η μετακίνηση των εθελοντών και εργαζόμενων στον τομέα της υγείας. Τόσο στη Γερμανία όσο και σε άλλες χώρες που δραστηριοποιείται, το BMW Group βοηθά επίσης κοινωφελή ιδρύματα και δημόσιους οργανισμούς με δωρεές αγαθών και υλικών όπως μάσκες προστασίας αναπνοής και αντισηπτικά.

Η εταιρεία συνεργάζεται τώρα με το παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών της για την παροχή απαραίτητων μασκών προστασίας αναπνοής και λοιπού ιατρικού εξοπλισμού.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 10:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon