.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 14:42

Άγριος ξυλοδαρμός δικυκλιστή στο κέντρο της Αθήνας από προσωπικό ασφαλείας

Ένα ακραίο και πολύ βίαιο περιστατικό , καταγράφηκε στον κέντρο της Αθήνας, εχθές, 28 Απριλίου. 

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στο video που κατέγραψε περαστικός, βλέπουμε έναν άνδρα, φερόμενο σύμφωνα με τις μαρτυρίες ως αστυνομικό σε υπηρεσία φύλαξης πολιτικού προσώπου, να είναι σε έξαλλη κατάσταση, να έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα και στην συνέχεια να πετά με σφοδρότητα στο έδαφος, έναν πολίτη. 

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 12:30 το μεσημέρι (28/04/2020) στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας. 

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, ο πολίτης που “κατεστάλη” με αυτό τον τρόπο, διαμαρτυρήθηκε όταν η πομπή με το αυτοκίνητο του VIP προσώπου και την ασφάλεια του, πέρασε με κόκκινο την Μιχαλακοπούλου, κλείνοντας του τον δρόμο (ο πολίτης κινούταν επί της Ξενίας), χωρίς να έχει γίνει χρήση σειρήνας, να υπάρξει πρότερη ειδοποίηση ή ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Επαναλαμβάνουμε, χωρίς να έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ότι οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πομπή που αφορούσε στην μεταφορά ανθρώπου που ενέχεται στην πολιτική.   

Μέτα τον σάλο που δημιουργήθηκε, την διερεύνηση της υπόθεσης, έχει αναλάβει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 15:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon