.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 17:32

MV Agusta – Μπαίνει σε ΄Phase 2’ επανεκκινώντας παραγωγή

Η γραμμή παραγωγής στη Schiranna ξαναβάζει μπροστά τις μηχανές της, λαμβάνοντας μέτρα για την ασφάλεια όλων των εργαζομένων της.

Στις 26 Μαρτίου, πάνω στη μεγάλη δίνη της πανδημίας που σάρωσε την Ιταλία, η MV Agusta ανακοίνωσε το προσωρινό κλείσιμο της παραγωγής της, περνώντας στην επόμενη φάση που επέτρεπε μόνο εργασία από το σπίτι. Όπου αυτό δεν ήταν εφικτό, όπως λ.χ. στις αποθήκες ανταλλακτικών, ένα ελάχιστο προσωπικό με αυστηρά μέτρα ασφαλείας φρόντισε να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ζήτηση.

Τώρα, με την επιδημία να βρίσκεται σε πορεία ύφεσης, η Ιταλική εταιρεία ανακοινώνει πως ξανανοίγει το εργοστάσιό της, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατόν στο πενταετές πλάνο της που φιλοδοξεί να πενταπλασιάσει την ετήσια παραγωγή από 5,000 σε 25,000 μοτοσυκλέτες.

Τόσο το εργοστάσιο όσο και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Varese θα λειτουργήσουν προσαρμοσμένα στις νέες ανάγκες της εποχής: έλεγχοι θερμοκρασίας σε όποιον μπαίνει στα κτίρια, μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, αλλαγές στις γραμμές παραγωγής για να εξυπηρετηθεί η απόσταση μεταξύ εργαζομένων, προσαρμογές στις τυπικές διαδικασίες ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επαφές, καθώς και μια έκτακτη συμφωνία με εξωτερικό προμηθευτή για παροχή τροφίμων και ποτών στο εστιατόριο του εργοστασίου που να έχουν παρασκευαστεί με ασφάλεια και ελεγχθεί έγκυρα.

«Αυτή δεν είναι η ώρα να μας πιάνουν οι ντροπές,» είπε ο Timur Sardarov, διευθύνων σύμβουλος της ΜV Agusta Motor S.p.A. «Πρέπει να αγκαλιάσουμε την αλλαγή και να τα δώσουμε όλα για ένα νέο μέλλον για τη βιομηχανία και τις κοινότητές μας, διατηρώντας ή, γιατί όχι, αυξάνοντας τα τρέχοντα επίπεδα εργασίας. Είναι αλήθεια πως θα πρέπει να διαχειριστούμε ένα νέο σύνολο παραμέτρων σε κάθε πλευρά της κοινωνίας μας, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε να πιστέψουμε στο δυναμικό μας.

«Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Εξακολουθούμε να κατασκευάζουμε τις καλύτερες και ομορφότερες μοτοσυκλέτες του κόσμου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ίσως με λίγο διαφορετικό τρόπο, πάντοτε όμως με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση.

«Ήδη κάνουμε τις απαραίτητες επενδύσεις για να εξαπλωθούμε σε νέο κοινό και νέες αγορές, όπως εξαρχής προέβλεπε το στρατηγικό μας πλάνο. Επιπλέον, η τοποθέτηση των προϊόντων μας ως super premium ενδεχομένως να σημαίνει πως θα δεχτούμε μικρότερο πλήγμα συγκριτικά με άλλες, λιγότερο ευέλικτες κατηγορίες της αγοράς.

«Η μοτοσυκλέτα είναι εξ ορισμού η πεμπτουσία της προσωπικής μετακίνησης, ένα σύμβολο ελευθερίας και μια φυσική, ευέλικτη εναλλακτική στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για αυτοπεποίθηση αυτούς τους δύσκολους καιρούς.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon