.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 13:26

Yamaha Raptor με κινητήρα... Ducati Panigale 1299 απόδοσης 205 hp! - Φωτό και Video

Δείτε ένα αδιανόητο "γουρούνι" που εκ πρώτης όψεως δείχνει Yamaha Raptor, όμως αν κοιτάξεις κοντύτερα θα διαπιστώσεις πως διαθέτει V2 κινητήρα από Ducati Panigale 1299 απόδοσης 205 hp!

Το τέρας είναι δημιουργία του ATV SWAP Garage, ενός βελτιωτικού οίκου γουρουνιών από την Πολωνία, που ειδικεύεται στα μεταλλαγμένα ATV, βάζοντας ότι κινητήρα μπορεί κανείς να σκεφτεί σε πλαίσια από ATV.

Το συγκεκριμένο γουρούνι φοράει φτιαγμένο κινητήρα από Ducati Panigale 1299, με custom-made εξάτμιση και τελικό Termignoni, αναρτήσεις Fox, ψαλίδια Lone Star Racing, τιμόνι Pro Taper, Brembo φρένα, street ελαστικά που αναγράφουν Raptor Panigale στα πλαινά τους, special σέλα, custom γραφικά, μοναδικά Ducati κέντρα τροχών, μπόλικο carbon, και πολλά ακόμα.

Η ταχύτητα που βλέπουμε να πιάνει το κτήνος στο βίντεο ξεπερνά τα 215 χλμ/ώρα (όχι ότι δεν μπορεί να πιάσει κι άλλα, αλλά το θέμα είναι να βγεις ζωντανός στο τέλος), ενώ σε επιταχύνσεις και κόντρες κάνει πάρτι!

Το κόστος δεν αναφέρεται, ενώ η λογική πάει περίπατο σε τέτοιες περιπτώσεις. Το θέμα είναι... πόση διασκέδαση μπορεί να αντέξει κανείς;!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 14:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon