Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 10:33

Διαγωνισμός #menoume_spiti_beta από τη Beta Hellas!

Μείνετε σπίτι, φωτογραφίστε τη μοτοσυκλέτα σας και κερδίστε ένα από τα τρία δώρα του διαγωνισμού.

Οι φωτογραφίες θα χωριστούν σε τ̲ρ̲ε̲ι̲ς̲ ̲κ̲α̲τ̲η̲γ̲ο̲ρ̲ί̲ε̲ς̲, ως εξής:

𝟏) #𝐒𝐭𝐚𝐲_𝐡𝐨𝐦𝐞: Τι κάνετε τη μοτοσυκλέτα σας όσο παραμένετε σπίτι; Είναι όλα στην εντέλεια; Σκεφτήκατε κάτι πρωτότυπο; Συνεχίζεται να την χρησιμοποιείτε (σπίτι φυσικά); Στείλτε μας τη φωτογραφία σας και κερδίστε ένα σετ περιποίησης για να τη διατηρήσετε αξιόμαχη.

𝟐) #𝐒𝐡𝐨𝐨𝐭_𝐢𝐭: Βγάλτε από μέσα σας τον καλλιτεχνικό σας εαυτό, φωτογραφίστε τη μοτοσυκλέτα σας στο σπίτι ή το γκαράζ και κερδίστε.

𝟑) #𝐒𝐨𝐥𝐨_𝐁𝐞𝐭𝐚: Αποκλειστικά για τους κατόχους μοτοσυκλετών 𝐁𝐞𝐭𝐚. Στείλτε μας την καλύτερη φωτογραφία σας (προ ή μετά καραντίνας) και φρεσκάρετε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα με τα καλύτερα αυτοκόλλητα της αγοράς.

Τα δώρα

Κατηγορία 1
Ο νικητής θα λάβει σετ ολοκληρωμένης περιποίησης ακινητοποιημένης μοτοσυκλέτας που περιλαμβάνει:

α - φορτιστή μπαταρίας SHIDO Dual Charger DC 4.0 ή μπαταρία λιθίου SHIDO για μοτοσυκλέτα enduro από τη Μπαταριες Λιθιου SHIDO
και
β - προϊόντα Liquid Moly (καθαριστικό μοτοσυκλέτας, σπρέι σιλικόνης, πρόσθετο βενζίνης, λάδι κινητήρα και αντιψυκτικό υγρό).

Κατηγορία 2

Ο νικητής θα λάβει hoodie Beta Racing από τη ZuLap, εκτύπωση σε καμβά 60x40 cm της αγαπημένης του φωτογραφίας από την shootnride.gr και μία κούτα Red Bull.

Κατηγορία 3

Ο νικητής θα λάβει σετ αυτοκόλλητα με δυνατότητα προσαρμογής του ονόματος και του αριθμού συμμετοχής, για την αγαπημένη του Beta από την κορυφαία DXL Graphics.

Π̲ώ̲ς̲ ̲θ̲α̲ ̲λ̲ά̲β̲ε̲τ̲ε̲ ̲μ̲έ̲ρ̲ο̲ς̲:

Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦 και 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤.

- Στο 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦 ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας με hashtag #𝐦𝐞𝐧𝐨𝐮𝐦𝐞_𝐬𝐩𝐢𝐭𝐢_𝐛𝐞𝐭𝐚 και αναφορά (mention) @𝐛𝐞𝐭𝐚_𝐡𝐞𝐥𝐥𝐚𝐬_𝐭𝐡𝐞_𝐟𝐮𝐨𝐫𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚_𝐜𝐨

- Στο 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 δημοσιεύοντας τη φωτογραφία σας με hashtag #𝐦𝐞𝐧𝐨𝐮𝐦𝐞_𝐬𝐩𝐢𝐭𝐢_𝐛𝐞𝐭𝐚 και αναφορά (mention) ή προσθήκη ετικέτας (tag) @Β𝐞𝐭𝐚_𝐡𝐞𝐥𝐥𝐚𝐬_𝐭𝐡𝐞_𝐟𝐮𝐨𝐫𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚_𝐜𝐨.

Επιλογή κατηγορίας μπορείτε να κάνετε προσθέτοντας το αντίστοιχο hashtag (#𝐒𝐭𝐚𝐲_𝐡𝐨𝐦𝐞 ή #𝐒𝐡𝐨𝐨𝐭_𝐢𝐭 ή #𝐒𝐨𝐥𝐨_𝐁𝐞𝐭𝐚). Σε διαφορετική περίπτωση η επιλογή κατηγορίας για κάθε φωτογραφία θα γίνει από την κριτική επιτροπή. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβεις μέρος σε όσες κατηγορίες επιθυμεί.

Διάρκεια διαγωνισμού

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στον διαγωνισμό λήγει την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020.

Όροι συμμετοχής: betamotor.gr/menoume-spiti-beta

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT