.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 11:27

Harley-Davidson TV - Web TV με καθημερινό ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα!

Επισκεφθείτε τον Web-based τηλεοπτικό σταθμό της Harley-Davidson, για να απολαύσετε εντελώς δωρεάν ένα εκτενές live πρόγραμμα με βίντεο που περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, αγώνες, συνεντεύξεις, και ρεπορτάζ σε οτιδήποτε άπτεται της εταιρείας του Milwaukee!

Αφορμή για να ανακαλύψουμε κι εμείς τον υπέροχο αυτόν τηλεοπτικό σταθμό, ήταν το teaser-video για τον θρυλικό Willie G. Davidson, όπου όταν στο τέλος αναρωτηθήκαμε... "μα γιατί μόνο 2 λεπτά αφιέρωμα σε έναν τέτοιο οραματιστή και θρύλο της δίτροχης ιστορίας", ανακαλύψαμε ένα link δίπλα στο βίντεο που έλεγε "για το πλήρες βίντεο επισκεφθείτε τον τηλεοπτικό σταθμό της H-D!

harley davidson tv 2

Κι όταν το κάναμε, πέρα από το χορταστικό ντοκιμαντέρ μιας ώρας για τον Willie G. εκπλαγήκαμε ευχάριστα από την πληθώρα των βίντεο που περιλαμβάνονται στην H-D TV, βίντεο όπως τα αφιερώματα σε αγώνες Flat-Track, Drag-Racing, Rally, σε αφιερώματα για εμβληματικά μοντέλα της εταιρείας, ντοκιμαντέρ για τον γύρο του θανάτου, άρθρα για τα αξεσουάρ της Harley-Davidson, και πολλά ακόμη.

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και επισκεφθείτε το site της H-D TV ΕΔΩ, και ετοιμαστείτε να απολαύσετε πολλές ώρες βίντεο με επίκεντρο της αμερικάνικη εταιρεία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 11:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon