.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 10:28

Κέρδισε ένα Kabuto Aeroblade 5 με τον νέο διαγωνισμό της MotoCert

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αυξήσετε τις πιθανότητες να φορέσετε εσείς το νέο κράνος της Kabuto.

Η MotoCert έχοντας ως βασικό της μέλημα την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών, έχει διοργανώσει έως τώρα αρκετούς διαγωνισμούς κληρώνοντας και χαρίζοντας στους συμμετέχοντες εξοπλισμό ασφαλείας από επώνυμους κατασκευαστές.

Άλλος ένας τέτοιος διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα με τον κωδικό covid 19 και θα χαρίσει έπειτα από κλήρωση στους συμμετέχοντες ένα κράνος NEW AEROBLADE 5 της Ιαπωνικής KABUTO αξίας €310,00.

Η προθεσμία συμμετοχής λήγει στις 15 Μαΐου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το site της εταιρείας https://motocert.gr, το facebook site https://www.facebook.com/pg/motocert/posts/, ή το απευθείας link του διαγωνισμού https://motocert.gr/covid19 για να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

Προσοχή αυξήστε την πιθανότητα να είστε εσείς ο/η τυχερός/ή ακολουθώντας τις ενέργειες και την διαδικασία που αναγράφονται στη σελίδα του διαγωνισμού κερδίζοντας πολύ περισσότερες από 1 συμμετοχές.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 10:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon