Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 14:13

Αδελφοί Marquez - Κοινή δωρεά λόγω Κορωνοϊού, για ιατρικό υλικό στην Καταλονία

Οι δυο Πρωταθλητές αδελφοί, ο Marc και ο Alex Marquez, προχώρησαν σε κοινή δωρεά για ιατρικό υλικό, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού που έχει πλήξει βαριά την Ισπανία.

Η κοινή δωρεά έγινε στο Arnau de Vilanova University Hospital στην Lleida της Καταλονίας, για αγορά ιατρικού υλικού που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των βαριών κρουσμάτων του Κορωνοϊού.

Με τη δωρεά αυτή, το νοσοκομείο θα μπορέσει να αγοράσει αναγκαία υλικά, όπως φορητούς σαρωτές ακτίνων Χ, και αναλυτές αερίων αίματος.

Η δωρεά μαθεύτηκε από το ευχαριστήριο tweet που έκανε το νοσοκομείο προς τους αδελφούς Marquez.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 14:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Brembo - Αγόρασε μερίδιο της Pirelli! R.I.P. Riccardo Pierobon »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT