.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 12:14

FIM - Καμπάνια #RidersAtHome για τον Κορωνοϊό - Στείλε κι εσύ το μήνυμα σου

Η FIM ξεκίνησε καμπάνια με τίτλο #RidersAtHome, ήτοι “αναβάτες στο σπίτι”, με την οποία προτείνει να μην οδηγούμε μοτοσυκλέτα προς το παρών, για να μειωθούν τα ατυχήματα και να μην πέσει μεγαλύτερο βάρος στα συστήματα υγείας της κάθε χώρας.

"Η FIM έχει έναν σημαντικό ρόλο να παίξει κατά την πανδημία του Κορωνοϊού, όσον αφορά στην ενημέρωση και την πληροφόρηση των αναβατών σε παγκόσμιο επίπεδο στο πώς να συμπεριφέρονται σωστά και υπεύθυνα. Η FIM απευθύνεται στην ευρύτερη οικογένεια της, θέλοντας να υποστηρίξει τις τοπικές αρχές καθώς εκείνες εφαρμόζουν διάφορα πρωτόκολλα ασφαλείας σε μια προσπάθεια να μειώσουν την έκταση της πανδημίας.

Χρησιμοποιώντας τα social media της, η FIM θέλει να ενισχύσει το παγκόσμιο μήνυμα “μείνετε σπίτι” με την καμπάνια της #RidersAtHome.

Παρόλο που ακόμα η οδήγηση μοτοσυκλέτας επιτρέπεται σε κάποιες χώρες, η FIM ζητά από όλους τους αναβάτες να παρκάρουν τις μοτοσυκλέτες τους, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων και τραυματισμών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν πολύτιμους πόρους κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που βρίσκονται ήδη κάτω από μεγάλη πίεση.

Η FIM ζητά από τους αναβάτες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, αλλά και από τους οργανωτές, συνεργάτες και μέσα μαζικής ενημέρωσης, από όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα, και από όλες τις χώρες, να βιντεοσκοπήσουν το δικό τους μήνυμα, που θα μοιραστεί στα social media ώστε να βοηθήσει στην προώθηση αυτού του σημαντικού μηνύματος: #RidersAtHome"

Για το μήνυμα σας, χρησιμοποιήσετ το hashtag #RidersAtHome 

#RidersAtHome WIN THIS GLOBAL RACE TOGETHER

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon