Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 16:48

Harley-Davidson Gryps – Κέρδισε δώρα ψηφίζοντας για την Ελληνική νίκη στο Battle of the Kings 2020 - Τελευταία μέρα σήμερα

Κέρδισε πλούσια δώρα Harley-Davidson στηρίζοντας μας για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον απόλυτο custom διαγωνισμό King of Kings. Έχουν μείνει μόνο λίγες ώρες και η διαφορά από την κορυφή είναι μικρή.

Μπες εδώ, κάνε εγγραφή (register) και ψήφισε τη μοτοσυκλέτα Gryps, ζήτησε και απ’ τους φίλους σου να ψηφίσουν και μπείτε στην κλήρωση για πολλά δώρα Harley-Davidson.

Για να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή σου στην κλήρωση, στείλε inbox στη Harley-Davidson Athena τα emails με τα οποία έχεις ψηφίσει. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα της Harley-Davidson Athena στο Instagram και Facebook την 1/4/2020.

Η μάχη είναι σκληρή.

Ο λόγος που χρειάζεται εγγραφή είναι για να διασφαλιστεί ότι κάθε ηλεκτρονική διεύθυνση μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά την κάθε μοτοσυκλέτα.

Τα δώρα για την κλήρωση είναι 1 Jacket, 2 hoodies, 5 t-shirts & 2 ζευγάρια sneakers

Η ψηφοφορία κλείνει στις 31/3/2020

Βασισμένο σε ένα Roadster 1200, το custom Gryps της Harley-Davidson Athena διακρίνεται στον διεθνή διαγωνισμό customizing Battle of the Kings 2020.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 16:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT