.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 12:15

Giacomo Agostini – Η ζωή του αναβάτη θρύλου στην περιοχή του Bergamo – “Φοβάμαι αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”

Όλη η Ιταλία βρίσκεται σε κατάσταση αυστηρής καραντίνας και από αυτή δεν εξαιρείται φυσικά ούτε και ο Giacomo Agostini, o “GOAT” αναβάτης αν μιλήσουμε με αριθμούς, ο οποίος έχει κατακτήσει 15 πρωταθλήματα.

Το σπίτι του 77χρονου Agostini, βρίσκεται στην περιοχή του Bergamo, στο επίκεντρο δηλαδή της επιδημικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στην Ιταλία.

Το Sky Sports, επικοινώνησε μαζί του, και ο “Ago” δήλωσε τα εξής:

“Λίγο πριν την έναρξη απαγόρευσης της κυκλοφορίας, βρισκόμουν σε άλλη περιοχή αλλά τελικά προτίμησα να γυρίσω στο σπίτι μου, στο Bergamo. Εδώ είναι όλα τα υπάρχοντα μου άλλωστε και σε αυτό το σπίτι έχω περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Η κατάσταση, όπως θα γνωρίζετε βέβαια, είναι πολύ κρίσιμη! Όταν ακούω τις σειρήνες των ασθενοφόρων, νοιώθω έναν κόμπο στον λαιμό, το Bergamo έχει χτυπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή, κανένας δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα ζούσαμε κάτι τέτοιο.

Φυσικά και φοβάμαι με όλη την κατάσταση, προσωπικά έχω μια σιγουριά βέβαια με την έννοια του ότι τηρώ ευλαβικά τις οδηγίες και απέφυγα τις απερισκεψίες από την πρώτη στιγμή. Όλοι θα πρέπει να συμμορφωθούν με τις οδηγίες, αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο για πολύ κόσμο αλλά δεν γίνεται αλλιώς, η συμπεριφορά μας θα καθορίσει το πόσο γρήγορα θα τελειώσουμε με όλον αυτόν τον εφιάλτη!Θα σημειωθεί ύφεση στην οικονομία, προφανώς, αλλά ας μην βάζουμε τα χρήματα πάνω από τις ζωές μας.

Με στεναχωρεί βέβαια και το γεγονός της αναβολής όλων των αγώνων με μοτοσυκλέτα θα έχει και αυτό τις επιπτώσεις του, καθώς οι αναβάτες θα βγουν εκτός φόρμας. Όσο γυμναστική και αν κάνουν στο σπίτι, η πιο ουσιώδης προπόνηση είναι η οδήγηση. Πιστεύω ότι όταν θα επανέλθουν στην δράση, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να βρεθούν στο ίδιο επίπεδο. Αλλά και πάλι, αυτό δεν έχει και τόσο σημασία, έτσι και αλλιώς και πάλι ο καλύτερος θα κερδίζει.

Αυτό που έχει σημασία, είναι να βγούμε νικητές από την κατάσταση που ζούμε!”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 12:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon