.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 13:14

Δείτε τη συναρμολόγηση μιας Britten V-1000 από LEGO σε πραγματικό μέγεθος! - Video

Πρόσφατα σας είχαμε γράψει για τη δημιουργία μιας Britten V-1000 σε πραγματικό μέγεθος από LEGO, στη Νέα Ζηλανδία. Δείτε τώρα το υπέροχο βίντεο από τη συναρμολόγησή της.

Υπεύθυνοι για την κατασκευή της Britten από τουβλάκια LEGO είναι η ομάδα "The Brickman", που αποτελείται από δεξιοτέχνες Lego καλλιτέχνες της Αυστραλίας, υπό την ηγεσία του Ryan McNaught, ενός LEGO εγκεκριμένου επαγγελματία, ενός από μόλις 14 στον κόσμο!

Όταν το μαγαζί παιχνιδιών Toyco St Lukes της Νέας Ζηλανδίας ζήτησε από τους ανθρώπους της "The Brickman" να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό για την ημέρα LEGO του μαγαζιού, εκείνοι αποφάσισαν να φτιάξουν ένα αντίγραφο σε πραγματικό μέγεθος της εμβληματικής μοτοσυκλέτας V-1000 του θρυλικού John Britten.

Μόλις 10 αντίγραφα της V-1000 υπάρχουν στον κόσμο, όλα κατασκευασμένα στο χέρι από τον ιδιοφυή μηχανικό που έφυγε νωρίς.

Η LEGO V-1000 χρειάστηκε εκατοντάδες ώρες εργασίας για να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί, ενώ το μαγαζί τρέχει διαγωνισμό στον οποίο οι πελάτες καλούνται να μαντέψουν πόσα LEGO τουβλάκια χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή της.

Εμείς τι να πούμε... συγχαρητήρια στην ομάδα για την εκπληκτική δουλειά!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 17:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon