.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 11:37

Valentino Rossi - Γενναιόδωρη προσφορά για αναπνευστήρες ΜΕΘ σε ιταλικό νοσοκομείο

Σε μια συγκινητική χειρονομία, ο Valentino Rossi προχώρησε σε μια γενναιόδωρη προσφορά για 15 αναπνευστήρες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, στο Marche Nord Hospital, εν μέσω της εθνικής κρίσης που περνά η Ιταλία λόγω Κορωνοϊού.

Ο “γιατρός” μαζί με ένα γκρουπ ανθρώπων ξεκίνησαν να μαζεύουν χρήματα για το Marche Nord Hospital, νοσοκομείο στο οποίο ο Valentino είχε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τους τραυματισμούς του. Το νοσοκομείο ανακοίνωσε πως ο Rossi ήταν από τους πρώτους που έκαναν μεγάλη χρηματική προσφορά για την αγορά των αναπνευστήρων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ιταλία έχει χτυπηθεί εξαιρετικά άσχημα από τον Κορωνοϊό, και το Σύστημα Υγείας της έχει γονατίσει.

Πέρα από τον Rossi, το ίδρυμα Simoncelli δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe, με την ελπίδα να μαζευτούν 10.000 ευρώ για το νοσοκομείο Rimini Infermi Hospital.

Φωτεινά παραδείγματα αυτά του Rossi, αλλά και του ιδρύματος SIC56, που ελπίζουμε να είναι μόνο η αρχή για περισσότερες δωρεές από εύπορους ιδιώτες και μεγάλες εταιρείες, στη μάχη κατά του Κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon