Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 12:42

Θεσσαλονίκη: Επιστροφή πινακίδων από τη Δημοτική Αστυνομία λόγω κορωνοϊού

Με απόφαση του Δημάρχου, η επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας ξεκίνησε από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Στη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης μπορούν να προσέρχονται από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 οι πολίτες προκειμένου να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους που είχαν αφαιρεθεί ως και 15 Μαρτίου για οποιαδήποτε παράβαση.

Η σχετική απόφαση λήφθηκε από τον Δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και ως μέτρο στοχεύει στην αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς και στην εξυπηρέτηση των αναγκαίων μετακινήσεων πολιτών που ενδεχομένως να μην μπορούν να ικανοποιηθούν αλλιώς με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθει σε ισχύ.

Η αρμόδια υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας θα λειτουργεί καθημερινά από 9 πμ ως 8 μμ, ωστόσο οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν πρώτα στον τηλεφωνικό αριθμό 2313317930 ώστε να κανονίζουν ημέρα και ώρα παραλαβής προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός.

Σε περίπτωση παραλαβής απο τρίτο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση.

Δεν είναι σαφές τι μέλλει γενέσθαι με τα πρόστιμα που συνοδεύουν τις αφαιρέσεις των πινακίδων αυτών.

Πηγή

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 12:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT