Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 14:57

To “μυστικό μουσείο” του Valentino Rossi - 3ο Video

Στο 3ο Video στη σειρά "Το μυστικό μουσείο του Rossi", θα δείτε τον Valentino να μας ξεναγεί στις πιο αγαπημένες αγωνιστικές φόρμες της καριέρας του, και μέσα από αυτή την ξενάγηση βλέπουμε και την εξέλιξη σε φόρμες και μπότες με την πάροδο του χρόνου.

Στα 2 πρώτα επεισόδια, ο "γιατρός" μπορεί απλά να καθόταν μπροστά στην επική συλλογή του (120-140 φόρμες, και αντίστοιχα μεγάλος αριθμός κρανών, μποτών, βραβείων κ.α.), μιλώντας μας για την καριέρα του, όμως στο 3ο σηκώθηκε και ξεκίνησε να επιλέγει φόρμες, και να μας μιλά για την ιστορία τους. Και η αφήγηση είναι πραγματικά μαγική!

Δείτε τις Lucky Strike φόμρες του VR46, δείτε την φόρμα με την οποία κέρδισε τις 8 ώρες της Suzuka με τον Colin Edwards, και πολλές ακόμα, και μάθετε από τον ίδιο τον Rossi το τι σημαίνει η κάθε φόρμα για εκείνον.

Θυμηθείτε να ενεργοποιείστε την λειτουργία των υπότιτλων (που είναι στα αγγλικά), εκτός και αν γνωρίζετε ιταλικά.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 15:10

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT