.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 13:08

Ελεύθερος ο Marc Marquez! Όχι από τη Honda, από τη Lucia

Εμφανίσιμος 27χρονος, παγκόσμιος πρωταθλητής, οικονομικά καλοστεκούμενος και πλέον διαθέσιμος για όλον τον γυναικείο πληθυσμό.

Προσοχή: η παρακάτω είδηση δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

Όπως μεταδίδει ο Ισπανικός Τύπος, ο Marc Marquez χώρισε με την επί 1.5 χρόνο αγαπημένη του, Lucia Rivera Moreno.

Η σχέση του Ισπανού πρωταθλητή με το 21 ετών μοντέλο πέρασε μερικούς πρώτους μήνες διακριτικής μυστικότητας, ώσπου η Rivera άνοιξε το παράθυρο συγχαίροντας μέσω κοινωνικών δικτύων τον καλό της για τη νίκη του στην Catalunya το 2019.

Στη συνέχεια οι περσινές καλοκαιρινές τους διακοπές έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας τρυφερές φωτογραφίες τους και το αμόρε πέρασε κι επίσημα από τη σφαίρα της φημολογίας στα επίσημα αξιοζήλευτα ζεύγη του Ισπανικού τζετ-σετ – και μόνιμο στόχο, πλέον, των απανταχού παπαράτσι.

Ακολούθησε η κοινή τους δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των FIM Awards 2019 στο Μονακό, η οποία έβαλε το ζεύγος στον (δημοσιογραφικό) προθάλαμο του “πότε θα γονατίσει μπροστά της με Το Δαχτυλίδι”.

Μόνο που αυτό δεν έμελλε να συμβεί, καθώς η εφημερίδα El Pais μετέδωσε χτες (10/3) αποκλειστικά πως τα δύο διάσημα νιάτα της Ισπανίας πλέον διέκοψαν τη σχέση τους.

Κάπως έτσι η διεθνής σκηνή απέκτησε έναν ακόμη πολυπόθητο γαμπρό: διάσημος, πλούσιος, πετυχημένος και, πάνω απ’ όλα, ελεύθερος.

Κορίτσια, να η ευκαιρία!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 13:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon