.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 15:12

Andeli Mototouring – Εκδρομή στην Τυνησία με το KTM Hellas Club

Ένα μαγευτικό ταξίδι στις παρυφές της Σαχάρας, της ερήμου που γέννησε τον μύθο του Adventure touring, πρόκειται να πραγματοποιήσει η Andeli Mototouring τον Σεπτέμβρη (17-29/9), αυτή τη φορά, ταξιδεύοντας αποκλειστικά και μόνο με τα μέλη της ΚΤΜ Hellas Club!

Προορισμός μας η Τύνιδα, το «Αφρικανικό πρόσωπο της Μεσογείου», μία χώρα με ιδιαίτερο πολιτισμό, πλούσια ιστορία, αρχαιολογικά μνημεία και πανέμορφες παραδοσιακές αγορές, γεμάτες χρώματα και αρώματα.

Ο ήλιος, η θάλασσα, η ξεχωριστή κουζίνα, εμπλουτισμένη με τα σπάνια και ιδιαίτερα μπαχαρικά θα αποτελέσουν επίσης σημαντικά κομμάτια ενός μεθυστικού ταξιδιού που θα μας αφήσει ανεξίτηλες μνήμες, θα μας γεμίσει εικόνες ,εμπειρίες αλλά και ξεχωριστές adventure αναμνήσεις, από μία χώρα που περιμένει και αξίζει να την εξερευνήσεις!

ANDELI MOTOTOURING

Λεωφόρος Μεσογείων 355, Χαλάνδρι / 210 6533968 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon