.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 14:37

Ανάκληση Suzuki Address 110 για αντικατάσταση διακοπτών

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης SUZUKI UK110 Address. Η ανάκληση αφορά σε 98 scooter, µε ηµεροµηνία παραγωγής από Οκτώβριο 2014 έως Αύγουστο 2019.

Στη µεταλλική επίστρωση της κινούµενης επιφάνειας της επαφής του διακόπτη κόρνας και του διακόπτη εκκίνησης των επηρεαζόµενων µοτοσικλετών, χρησιµοποιήθηκε ακατάλληλο υλικό. Συνεχής χρήση µετά από είσοδο νερού ή σκόνης µπορεί να προκαλέσει διάβρωση στην επιφάνεια επαφής των ακροδεκτών του διακόπτη κόρνας και του διακόπτη εκκίνησης. Εξαιτίας της ηλεκτρικής ασυνέχειας των σηµείων επαφής των ακροδεκτών, η κόρνα δεν µπορεί να λειτουργήσει σωστά και ο κινητήρας δεν µπορεί να εκκινήσει.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω scooter θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση των διακοπτών κόρνας και εκκίνησης, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 3499940.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon