.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 09:40

1ο Trail Ride 2X20, από την Off Road Team

Το Off Road Team καλεί τους φίλους των Trail Ride για μια πρωτοποριακή συνάντηση για φέτος, με το 1ο Trail Ride της χρονιάς που θα γίνει στις 15 Μαρτίου.

Τόπος συνάντησής μας το αγαπημένο μας Limit Up στο Κρυονέρι, κατά τις 9 το πρωί για καφέ και κουβεντούλα, για να φορτώσουμε τα GPS μας και να συζητήσουμε την διαδρομή μας, και στη συνέχεια ξεκινάμε για μια μεγάλη διαδρομή κι όσο αντέξουμε!

Θα εκδράμουμε στα δρομάκια του Μαραθώνα και του Γραμματικού, θα περάσουμε από παραλίες στο Σέσι και στον Βαρνάβα, και θα τερματίσουμε τη χωμάτινη διαδρομή μας στην άσφαλτο της Μαλακάσας, από όπου θα γυρίσουμε στο Κρυονέρι για φαγητό και για να κόψουμε την πίτα μας για φέτος, έστω και καθυστερημένα!

Η διαδρομή δεν θα έχει ιδιαίτερες δυσκολίες και μόνο ίσως η λάσπη να δώσει τροφή για θέαμα στους επίδοξους φωτογράφους μας…

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 70, 100 ή ακόμη και 150 χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 1ο Trail Ride για το 2Χ20, εξοπλισμένους με την φωτογραφική σας μηχανή, «στυλό και χαρτί» για τους γρίφους μας, και φυσικά την καλή σας διάθεση!

Για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4. Κι από παπί, μέχρι…

Το Trail Ride στηρίζουν η My-Track, το Chalidias Electrics, η MOTOREX, τα Aurora Rally Equipment, τα KENNY και GoldenTyre, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon