.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 12:02

Andeli Mototouring – Εκδρομή στο Guca Festival της Σερβίας, 01-09 Αυγούστου 2020

H Andeli Mototouring φέτος διοργανώνει ένα ταξίδι εκτός συνόρων, στην γειτονική μας Σερβία!

Με αφορμή τα 60 χρόνια του διεθνούς φήμης φεστιβάλ χάλκινων πνευστών της Guca, θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριό, όπου για μία εβδομάδα μέσα στον Αύγουστο πλήθος από τσιγγάνικες κυρίως μπάντες, διαγωνίζονται παίζοντας παραδοσιακές μελωδίες των Ρομά των Βαλκανίων, με στόχο την ανάδειξη της καλύτερης μπάντας και συνεχίζει με ξέφρενο γλέντι, άφθονο φαγητό και χορό μέχρι πρωίας.

Μαζί θα διασχίσουμε τα Βαλκάνια ταξιδεύοντας με μοτοσυκλέτα και θα ανακαλύψουμε κρυφές ομορφιές, ανέγγιχτα τοπία και χωριά της Σερβίας, μιας χώρας με παραδοσιακά ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα που ξεδιπλώνει τεράστιο πολιτιστικό, ιστορικό, αλλά και μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον.

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε μία τέλεια οργανωμένη εκδρομή, με την συντροφιά αλλά και την ασφάλεια της Andeli Mototouring.

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.

Ιστοσελίδα εκδρομής

ANDELI MOTOTOURING

Λεωφόρος Μεσογείων 355, Χαλάνδρι / 210 6533968 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon