.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 15:01

ΕCE 22.06 οι νέες προδιαγραφές στα κράνη, τι νέο προστίθεται στις δοκιμές έγκρισης

Για τις ECE 22.06 προδιαγραφές που θα ισχύσουν από τον Ιούλιο του 2020 έχουμε γράψει αναλυτικά, παραθέτοντας τις κυριότερες αλλαγές στις διαδικασίες που προβλέπονται για την δοκιμή και έγκριση ενός κράνους.

Πέραν όλων αυτών που αναφέρονται στο σχετικό θέμα λοιπόν, οι ECE 22.06 προβλέπουν και τα εξής:

-Τα σπαστά κράνη και τα πολυμορφικά κράνη με δυνατότητα προσθαφαίρεσης του τμήματος στο σαγόνι, θα δοκιμάζονται ανοικτά και κλειστά.

-Οι φιμέ, πτυσσόμενες εσωτερικές ζελατίνες, δεν θα πρέπει να εμποδίζουν την κίνηση της εξωτερικής ζελατίνας, ούτε και να εξαρτώνται από αυτή σε ότι αφορά στην θέση τους. Επίσης, τα κράνη που φέρουν εσωτερική πτυσσόμενη φιμέ ζελατίνα, θα δοκιμάζονται με αυτή στην ανοικτή της θέση.

-Ανακλαστικά αυτοκόλλητα θα πρέπει –κατά περιπτώσεις- να παρέχονται μαζί με τα κράνη, συνοδευόμενα από αναλυτικές οδηγίες για την θέση που θα τοποθετηθούν.

-Τα αξεσούαρ που θα διατίθενται για τα κράνη, θα εξετάζονται ξεχωριστά, για να διαπιστωθεί η ασφάλεια τους (υλικά και αντοχή) και στην συνέχεια θα τοποθετούνται πάνω στα κράνη και θα δοκιμάζονται μαζί με αυτά. Μόνο τα αξεσουάρ που έχουν περάσει από αυτή την διαδικασία θα θεωρούνται εγκεκριμένα.

Όλες οι άλλες αλλαγές στην διαδικασία δοκιμών, κατά τα ECE 22.06 πρότυπα, περιγράφονται αναλυτικά, ΕΔΩ.

Πηγή: FEMA   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon