.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 11:55

Video – Άλλη μια “επίθεση” μοτοσυκλετιστή με στόχο αυτοκίνητο Tesla. Τι συμβαίνει;

Σε ένα video που καταγράφηκε από τις εξωτερικές κάμερες ενός Tesla, βλέπουμε έναν αναβάτη να κλωτσά την πόρτα του αυτοκινήτου.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει προηγηθεί κάποια διένεξη μεταξύ του οδηγού και του μοτοσυκλετιστή, ενώ από αυτά που μπορούμε να δούμε, ίσως αιτία για την οργή αυτή να είναι η επιτάχυνση του αυτοκινήτου, όταν ο αναβάτης προσπάθησε να περάσει μπροστά από αυτό.

Είναι πάντως άλλο ένα περιστατικό, όπου καταγράφεται “επίθεση” μοτοσυκλετιστών σε Tesla, μετά από επίσης μια κλωτσιά και ένα σπάσιμο καθρέπτη. Επειδή σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τα video έχουν μικρή διάρκεια, δεν έχουμε πλήρη εικόνα για το “ιστορικό” που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Μήπως όλα αυτά οφείλονται σε αστοχίες του αυτόματου πιλότου και έχει προηγηθεί “κλείσιμο” στους αναβάτες; Είναι ένα ενδεχόμενο. Τα να είναι όλα αυτά απλά μια αντίδραση “ζήλoφθονίας” όπως υποστηρίζουν αρκετοί (γιατί να ζηλέψεις ένα Tesla; ) ή νεύρα από “τσαγάκι” σε άτυπη κόντρα, είναι περιπτώσεις που μας ακούγονται τραβηγμένες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 11:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon