.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 19:04

Video - Βετεράνος του Βιετνάμ ζήτησε ως τελευταία επιθυμία μια βόλτα με μοτοσυκλέτα

Ο Roger Smith, βετεράνος τους Βιετνάμ και φανατικός μοτοσυκλετιστής, σταμάτησε να οδηγά μοτοσυκλέτα εδώ και δύο χρόνια όταν η κατάσταση της υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά.

Ο Smith αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα και η αιτία, ήταν η έκθεση του στο πολύ τοξικό χημικό Agent Orange με το οποίο ο στρατός των ΗΠΑ ψέκαζε τα δάση του Βιετνάμ, για να τα αποψιλώσει και να εντοπίζει εύκολα τις εχθρικές θέσεις.

Οι γιατροί δίνουν λίγο χρόνο ζωής ακόμα στον Smith και έχοντας επίγνωση του γεγονότος αυτού, ο πρώην αναβάτης εξέφρασε μια τελευταία επιθυμία, η οποία ήταν να βρεθεί στην σέλα μιας μοτοσυκλέτας για τελευταία φορά.

Η ανταπόκριση από τρεις μοτοσυκλετιστικές λέσχες της πολιτείας του Ohio ήταν άμεση, και έτσι την περασμένη Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2020, παρά το τσουχτερό κρύο η επιθυμία του βετεράνου αναβάτη εκπληρώθηκε, σε μια τελευταία βόλτα, έστω ως συνεπιβάτης.

“Όταν σταμάτησα να οδηγώ την μοτοσυκλέτα μου, αισθάνθηκα σαν να έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου” δήλωσε ο Smith.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 08:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon