.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 12:20

Overpass: Videogame με SSV και ATV - Gameplay Video

H Bigben Interactice είναι υπεύθυνη για το Videogame «Overpass», που βγήκε επίσημα στην κυκλοφορία στις 27/2/2020. Ένα αρκετά ρεαλιστικό παιχνίδι με Side by Side Vehicles και All Terrain Vehicles, που δίνει βάση στα τεχνικά περάσματα πάνω από εμπόδια, παρά στην ταχύτητα.

Στο «Overpass» ο παίχτης μπορεί να επιλέξει περισσότερα από 20 διαφορετικά μοντέλα SSV / ATV, των Arctic Cat, Polaris, Suzuki, Yamaha, κ.α., και να τα οδηγήσει σε μια ποικιλία εδαφών και πιστών.

Η οδήγηση γίνεται είτε στη φύση, είτε σε πίστες με τεχνητά εμπόδια, ενώ ο αναβάτης / οδηγός πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στο πού θα πατήσουν οι τροχοί, για να περάσει πάνω από τα εμπόδια δίχως να τουμπάρει.

Το παιχνίδι έχει αρκετά Game Modes, με περισσότερες από 40 πίστες, Career Mode στο οποίο πρέπει να βρεις χορηγούς, να βελτιώσεις τα οχήματα σου και να κυριαρχήσεις σε αγωνιστικές διοργανώσεις, ενώ υπάρχει και Multiplayer Mode.

Τα πρώτα reviews είναι αρκετά θετικά, και αν και πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης ειδικά στα «Physics», στο πόσο ρεαλιστικά δηλαδή απεικονίζεται η κίνηση του οχήματος, εντούτοις, το «Overpass» δείχνει ικανό να απορροφήσει για πολλές ώρες τους φαν των SSV / ATV, και φέρνει φρέσκο αέρα στα Motorsport παιχνίδια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 12:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon