.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 08:51

Κορωνοϊός, Ιταλία - Έκλεισε το μουσείο της Piaggio, διακοπή και στις εξετάσεις οδήγησης

Στην Ιταλία, μετά το κλείσιμο του εργοστασίου και του μουσείου της Ducati στις επισκέψεις για το κοινό, την ακύρωση του 1ου γύρου του Εθνικού Πρωταθλήματος Enduro, και την αναβολή του σαλονιού Roma Moto Days, είχαμε το κλείσιμο και του μουσείου της Piaggio, αλλά και την διακοπή στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης.

Μπορεί το εργοστάσιο της Piaggio να βρίσκεται για την ώρα εκτός των περιοχών με τα πολλά κρούσματα, όμως η εταιρεία αποφάσισε να το κλείσει προληπτικά από τις 25/2/2020 για την αποφυγή εξάπλωσης του Κορωνοϊού. Κι ενώ η Ducati έχει δηλώσει πως το μουσείο της θα κλείσει μέχρι τις 31 Μαρτίου, η Piaggio αναφέρει πως το μουσείο της Pontedera θα παραμείνει κλειστό μέχρι την λήξη του ιατρικού συναγερμού για τον Covid-19.

Για την ώρα πάντως η παραγωγή στα εργοστάσια των Aprilia (Noale, Venice), Ducati (Borgo Panigale), Moto Guzzi (Mandello del Lario, Lecco) και Piaggio (Pontedera, Pisa) συνεχίζεται κανονικά.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, σταμάτησαν οι εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης σε 14 επαρχίες της Ιταλίας (Bergamo, Brescia, Cremona, Lodi, Milan, Padua, Parma, Pavia, Piacenza, Rovigo, Treviso, Venice, Verona και Vicenza) , και θα δοθεί παράταση στην ισχύ του ροζ χαρτιού όσων αναμένουν να εξεταστούν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon