.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 16:22

Κορονωϊός – Εξάπλωση και των μοτοσυκλετών στους δρόμους της Ιταλίας, ένα παράλληλο… “σύμπτωμα”

Με την γειτονική μας Ιταλία να δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού, η καθημερινότητα, ειδικά στις περιοχές που παρουσιάζουν τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων, έχει αλλάξει άρδην.

Πέραν των “επιδρομών” σε super market και φαρμακεία, οι Ιταλοί έχουν περιορίσει στο ελάχιστον τις μετακινήσεις τους και αποφεύγουν –σωστά- να συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους.

Τα ΜΜΜ γνωρίζουν όπως είναι φυσικό μεγάλες… αναδουλειές, ωστόσο με κάποιο τρόπο θα πρέπει να γίνουν οι οποίες μετακινήσεις και αυτό έχει οδηγήσει σε ένα άλλο φαινόμενο: οι δρόμοι των αστικών περιοχών, κατακλύζονται από δίτροχα!

Untitled

Οι Ιταλοί, επιλέγουν την μοτοσυκλέτα και στο scooter για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες προσωπικής μεταφοράς και αυτό είναι κάτι απόλυτα λογικό, δεδομένου, ότι οδηγώντας δίτροχο, αποφεύγει κανείς τις στενές επαφές, ενώ ως πρόσθετο bonus, μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι το κράνος, λειτουργεί εναλλακτικά ως ασπίδα προστασίας από αιωρούμενα σωματίδια με ιϊκό φορτίο… λέμε τώρα... 

Untitled2

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το dueruote, στους δρόμους όντως η παρουσία των δίτροχων είναι πολύ αυξημένη, σε σημείο που να δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση από αυτά, κάτι που δεν καταγραφόταν ως φαινόμενο πριν την έλευση του ιού.

Πηγή: Dueruote

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon