.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 14:01

Hero Smart Sunglasses Audio – Προστασία μετά μουσικής για τα μάτια

Η Hero Motocorp παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά ηλίου για μοτοσυκλετιστές, εξοπλισμένα με συνδεσιμότητα Bluetooth.

Κατασκευασμένα στην Ινδία από τη Hero, τα Smart Sunglasses μοιάζουν αρχικά ως ένα κοινό ζευγάρι γυαλιών ηλίου με μαύρο πλαστικό σκελετό και φακούς polarized με προστασία 100% από ακτινοβολία UV (υπεριώδη) – μέχρις ότου παρατηρήσεις το κουμπί στο δεξιό μπράτσο τους.

Αυτή είναι η πρώτη και βασικότερη ένδειξη πως εδώ δεν έχουμε απλά ένα σκούρο γυαλί, αλλά κάτι περισσότερο – η δεύτερη θα ήταν η υποδοχή mini USB που οριακά διακρίνεται στο κάτω μέρος του δεξιού μπράτσου για φόρτιση.

Hero Smart Sunglasses 3 e1582697217522

Τα γυαλιά εφοδιάζονται με μια μονάδα επικοινωνίας CSR Bluetooth και δύο ηχεία Bluetooth 4.1 με τεχνολογία Open Ear Sound Technology κρυμμένα στα αντίστοιχα δύο μπράτσα των γυαλιών. Αυτά επιτρέπουν στον αναβάτη να ακούει μουσική ή φωνητικές οδηγίες από το πρόγραμμα πλοήγησης που έχει στο τηλέφωνό του, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν περιλαμβάνεται και η ανάδρομη επικοινωνία.

Στα λιγοστά τεχνικά στοιχεία που δηλώνει η Hero δεν υπάρχει καμιά αναφορά σε μικρόφωνο, έτσι υποθέτουμε πως μπορεί ο αναβάτης να ακούει ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, αλλά όχι και να συνομιλήσει.

Hero Smart Sunglasses 4 e1582697177134

Σύμφωνα με τη Hero, τα νέα της γυαλιά είναι ιδανικά για χρήση με κράνη ανοικτού τύπου (jet), αν και δεν βλέπουμε τον λόγο γιατί να μην είναι συμβατά και με κάθε άλλο είδος κράνους.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Hero είναι ήδη διαθέσιμα προς 2,999 ρουπίες, δηλαδή περίπου €38.5 (με βάση την ισοτιμία της 26/2/2020).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon