Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 12:56

Yoshimura - Εξάτμιση τιτανίου για το Suzuki Katana

Η Yoshimura έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για το νέο ολόσωμο σύστημα εξάτμισης τιτανίου Cyclone για το Suzuki Katana, ενώ για την παρουσίασή του, το φόρεσε σε ένα πανέμορφο, βελτιωμένο Carbon Katana.

suzuki katana yoshimura 09

Το σύστημα Cyclone Duplex Shooter περιλαμβάνει έναν… «προ-σιγαστήρα» (είναι το μεταλλικό κουτί πριν τον σωλήνα που οδηγεί στο τελικό), που σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία βελτιώνει τις επιδόσεις.

suzuki katana yoshimura 06

Παράλληλα, το σύστημα ενώνει τις εξατμίσεις 1-2 και 3-4, πάλι για χάρη των επιδόσεων, ενώ η στάθμη θορύβου φτάνει τα 94 db / 5.000 rpm, και έχει πάρει έγκριση τύπου για κυκλοφορία στον δρόμο.

suzuki katana yoshimura 07

Το συγκεκριμένο σύστημα Cyclone θα βγαίνει σε 6 εκδόσεις όταν περάσει στην παραγωγή (αναμένεται τον Μάιο του 2020), με την πιο ακριβή να κοστίζει 1.840 ευρώ στην Ιαπωνία, να ζυγίζει μόλις 7,3 κιλά, ενώ σύμφωνα με τη δυναμομέτρηση, το Katana δείχνει να έχει γεμίσει την καμπύλη του παντού.

suzuki katana yoshimura 01

Στην άνω φωτογραφία, αλλά και παρακάτω, ρίξτε και μια ματιά και στις υπόλοιπες εξατμίσεις (τελικά μόνο) της Yoshimura για το Katana.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 13:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT