.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 17:01

Διαδικτυακή καμπάνια για την παραπομπή του Stuart Garner σε προανακριτική επιτροπή

Τα νέα για την Norton και πολύ περισσότερο για το “αφεντικό” της, Stuart Garner, δεν είναι καθόλου καλά, αφού εδώ και ένα περίπου μήνα έχουν ξεσπάσει πολλαπλά σκάνδαλα και σοβαρότατες κατηγορίες, που αφορούν διασπάθιση δημοσίου χρήματος, υπεξαίρεση συνταξιδιωτικών προγραμμάτων ανυποψίαστων πολιτών και “ξέπλυμα” διαμέσου της ιστορικής βρετανικής κατασκευάστριας.

Προς το παρόν, ο Garner έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας σε τακτικές δικάσιμους που αφορούσαν αυτές τις υποθέσεις, αλλά όχι –ακόμα τουλάχιστον- ως κατηγορούμενος.

Μια ομάδα ηλικιωμένων που έχασαν όλα τα χρήματα της συνταξιοδότησης τους, επενδύοντας τα στα προγράμματα της Norton όμως, ξεκίνησε μια διαδικτυακή συλλογή ψηφιακών υπογραφών (petition). με βασικό αίτημα την παραπομπή του Garner σε προανακριτική επιτροπή, λογοδοτώντας απέναντι στην κυβέρνηση.

Για να υπάρξει μια απάντηση της βρετανικής κυβέρνησης απέναντι στο αίτημα αυτό, θα πρέπει να κατατεθούν 10.000 ψηφιακές υπογραφές. Τo αίτημα είναι ενεργό και online και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon