Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 16:16

Boycycle – Μια σουρεαλιστική ταινία για το αγόρι-μοτοσυκλέτα

Μερικά πράγματα απλά δεν περιγράφονται με λέξεις.

Είναι πραγματικά σπάνιες οι περιπτώσεις που βλέπουμε κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε τα λόγια να το περιγράψουμε.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους όπου πρωταγωνιστεί ο Salvatore Ganacci, Σουηδός μουσικός παραγωγός και dj Βοσνιακής καταγωγής, σε σκηνοθεσία του Vedran Rupic.

Το θέμα της ταινίας είναι το Boycycle, η τρίλεπτη και σουρεαλιστικότατη ιστορία του οποίου έχει κάτι από τον μύθο του Κενταύρου, μερικές αχνές πινελιές από την ιστορία του Πινόκιο και, φυσικά, αίσθημα.

Τα λοιπά επί της οθόνης στο βίντεο που ακολουθεί.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 16:39

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT