.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 11:18

PowerDay Μέγαρα 7/3/2020 by HalarisBikesCenter

Το Track-day.gr διοργανώνει ολοήμερο PowerDay στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων με μεγάλο χορηγό την Michelin, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020. Το Track-day.gr συνεχίζει δυνατά, με την δικιά σας προτίμηση και φέτος γράφει 10 ολόκληρα χρόνια επιτυχίες στα track day!

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για την προσέλευση των συμμετεχόντων από τις 8:00 το πρωί, 09.20 ξεκινά το 1ο Group, μέχρι τη δύση του ηλίου. Ενδιάμεσα θα υπάρξει διάλειμμα με το γνωστό σε όλους γεύμα της διοργάνωσης! Επίσης, θα υπάρχουν μπανάνες και χυμοί για όλους τους αναβάτες καθώς και άφθονα νεράκια.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο της οδήγησης τους (αρχάριοι - ενδιάμεσοι - προχωρημένοι - πολύ προχωρημένοι).

Το κόστος συμμετοχής στο ολοήμερο Power-Day θα είναι 65 ευρώ.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμέτοχη των αναβατών είναι δίπλωμα οδήγησης και μοτοσικλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση.

Το κατάστημα ελαστικών μοτοσικλέτας Wheel City θα είναι εκεί για τον έλεγχο των ελαστικών σας και την τοποθέτηση. Επίσης θα είναι διαθέσιμα τα ολοκαίνουργια ελαστικά της Michelin από την νέα γκάμα του 2020.

Το Halaris Bikes Center παρέχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (κράνος - μπότες - γάντια - φόρμα) σε όλα τα μεγέθη με το κόστος να ανέρχεται στα 35 ευρώ για φόρμα μόνο και 50 ευρώ μαζί με μπότες και γάντια. Τα αναλώσιμα ανταλλακτικά για τη μοτοσικλέτα σας (τακάκια - γρανάζια – αλυσίδα, κλπ) μπορείτε να τα προμηθευθείτε σε προνομιακές τιμές έως και 50% με την συμμετοχή σας από το κατάστημα Halaris Bikes Center (Δωδεκανήσου 67, Πειραιάς. Τηλέφωνο 2104210002-3).

Όπως σε όλες τις διοργανώσεις του Track-day.gr, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, θα υπάρχει στην πίστα ασθενοφόρο με γιατρό, και πλοηγοί για την ομαλή ροή των γκρουπ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη διοργάνωση στα 6909174195 και στο 6974406054 ή με μήνυμα στη σελίδα της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon