.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 14:39

Matrix 4 - Ο Nio κι η Trinity καβάλα ξανά σε ένα Ducati

Ο Keanu Reeves και η Carrie-Anne Moss εθεάθησαν στα γυρίσματα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Matrix 4, καβάλα σε ένα Ducati Scrambler, ενώ θυμίζουμε πως και στα προηγούμενα Matrix είχαμε δει μοτοσυκλέτες της ιταλικής εταιρείας.

matrix4 ducati scrambler 6

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε θα δείτε τους 2 ηθοποιούς καβάλα στο Scrambler, με την Trinity στο τιμόνι (και στο Matrix Reloaded, πάλι η Trinity οδηγούσε, ένα 998 βαμμένο πράσινο), και με τη μοτοσυκλέτα δεμένη σε μια πλατφόρμα για τις tracking σκηνές.

matrix4 ducati scrambler 3

Δεκαεπτά χρόνια πέρασαν από τα γυρίσματα του Matrix 3 (2003), και ο χρόνος άφησε τα σημάδια του στους δύο ηθοποιούς. Και μπορεί σε αυτά τα 17 χρόνια ο Keanu να κόλλησε με τις μοτοσυκλέτες, ιδρύοντας και τη δική του εταιρεία (Arch Motorcycles), όμως στην οθόνη, πάλι η Trinity θα κάνει τον «κάγκουρα».

matrix4 ducati scrambler 5

Αν τώρα οι ρεπόρτερ του Hollywood να γράφουν με κάθε λεπτομέρεια για τα ρούχα που φορούσαν ο Nio και η Trinity, εμείς όμως αναρωτιόμαστε ποιο Scrambler είναι αυτό; Είναι το Pro; Είναι κάποιο άλλο; Και γιατί στα πλάγια έχουν σβηστεί τα λογότυπα Scrambler και Ducati; Τι stunts θα δούμε την Trinity να πραγματοποιεί στη σέλα του αυτή τη φορά;

Όπως αναφέρεται, στα stunt χρησιμοποιήθηκαν σωσίες stunt-riders, ενώ μόλις έχουμε νέα για τα ονόματα τους και τη φύση των θεαματικών σκηνών, θα επανέλθουμε.

matrix4 ducati scrambler 4

Το Matrix 4 αναμένεται να βγει στα σινεμά στις 21 Μαρτίου 2021, την ίδια ακριβώς ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει μία ακόμη ταινία του Keanu Reeves, το John Wick: Chapter 4.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon