Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 10:34

Electromobility 2020 – H πρώτη Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο της νέας εποχής

Η μεγαλύτερη διοργάνωση ηλεκτροκίνησης, αυτόνομης οδήγησης, plug-in hybrid, full hybrid και mild hybrid θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι 3 με 5 Απριλίου 2020 και αναμένεται να γίνει το σημείο αναφοράς της παγκόσμιας εξέλιξης που έρχεται και στη χώρα μας.

Η Electromobility είναι η διοργάνωση που θα αποτελέσει θεσμό στον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και όλων των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, η οποία θα αναδείξει τα σημαντικά πλεονεκτήματα για την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον από τη διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης, τη χρήση των υβριδικών αυτοκινήτων, της αυτόνομης οδήγησης και του φυσικού αερίου.

Μέσω ενός πολυδιάστατου εκθεσιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα ηλεκτρικών - υβριδικών οχημάτων, ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και σκούτερ, ποδηλάτων, πατινιών, φορτιστών και μπαταριών.

Mέσω ειδικών εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στη Διεθνή Έκθεση θα αναδειχθούν θέματα που αφορούν τη νέα αγορά που αποτελεί την επόμενη ημέρα της ηλεκτροκίνησης, αλλά και θα παρουσιαστούν με μοναδικό τρόπο οι τάσεις που αλλάζουν τον τρόπο ζωής και μετακίνησής μας.

Μία νέα εποχή ξεκινάει και εμείς είμαστε εκεί!

Ιστοσελίδα Electromobility / Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT