.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 09:28

Extreme Trackdays στα Μέγαρα την Κυριακή 16/02/2020

Τη δεύτερη φετινή εκδήλωση ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η EXTREME TRACKDAYS. Έτσι, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα διοργανώσει ελεύθερες δοκιμές τόσο για ιδιώτες αναβάτες, όσο και για αγωνιζόμενους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, με τον γραμματειακό και τεχνικό έλεγχο να έχει προγραμματιστεί από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Αρχάριοι, Ενδιάμεσοι, Προχωρημένοι / αγωνιζόμενοι.

Θα πραγματοποιηθούν 8 session των 20 λεπτών.

extreme trackdays megara 16 2 2020

Σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων, στη διάθεση των οποίων θα υπάρχουν πλοηγοί-εκπαιδευτές για επίλυση οδηγικών αποριών και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας, αλλά και βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα.

Το σύντομο οδηγικό σεμινάριο που διεξάγεται από καταξιωμένους αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτικός και θα διεξαχθεί από τον Κώστα Σκαφίδα.

Η Skafidas Racing Workshop θα προσφέρει δωρεάν ρύθμιση των αναρτήσεων και πλήρες σέρβις ελαστικών με δυνατότητα πώλησης καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες. Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 211-0171856 & 6933139139.

Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, τηλεφωνήστε στο 6972233094, στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Περισσότερα στην σελίδα της διοργάνωσης, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon