Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 17:15

Monster Energy Supercross 3 - The Official Video Game [βίντεο]

Η Milestone κυκλοφόρησε την τρίτη έκδοση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού που σε βάζει κατευθείαν μέσα στην τρελή δράση του SX.

Διαθέσιμο για πλατφόρμες PlayStation 4, Xbox One, Windows PC/Steam, Google Stadia και Nintendo Switch, το Supercross 3 έρχεται ανανεωμένο με 100 αναβάτες από τις δύο βασικές κατηγορίες, 450SX και 250SX.

Υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι επίσημες πίστες του προγράμματος, καθώς και track editor για να φτιάξεις τη δική σου πίστα.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν με ποια ομάδα θα αγωνιστούν, καθώς τον αναβάτη της επιλογής τους ως ομόσταυλο, ωστόσο μπορεί κάποιος απλά να ενσωματώσει έναν υπαρκτό αναβάτη σε μια ομάδα ως είχε στο πρωτάθλημα SX του 2019.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως για πρώτη φορά το παιχνίδι αφιερώνει στις γυναίκες ξεχωριστά γραφικά και κινήσεις.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα συνεργατικής οδήγησης με έως και 4 άτομα στο The Compound – που είναι ουσιαστικά μια αντιγραφή του Factory Supercross Practice Tracks στην Καλιφόρνια – με τη δυνατότητα ο παίκτης να επιλέξει από εννιά διαφορετικές πίστες προπόνησης.

Εκτός από την κλασική δράση από τη θέση του οδηγού, ο παίκτης μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του Race Director και να τρέξει όλες τις δραστηριότητες του διοργανωτή ενός πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει και Multiplayer Mode.

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό βίντεο που διέθεσε η Milestone για την προώθηση του Supercross 3.

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT