.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 16:13

Triumph - Δεν θα αγοράσουμε τη Norton

H Triumph θέλησε να διαλύσει τις όποιες φήμες εμπλέκουν το όνομα της στην διάσωση της Norton Motorcycles, και έτσι εκπρόσωπος της διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πιθανότητα να αγοράσει η Triumph την Norton.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως "ενώ είναι ιδιαίτερα στενάχωρο να βλέπουμε την πτώση μιας τόσο διάσημης βρετανικής φίρμας, και τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η πτώση στους εργαζομένους, τους dealers και τους πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα, η αγορά της Norton Motorcycles είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε πολλές άλλες προτεραιότητες και συναρπαστικά project τα οποία τρέχουμε, όπως η συνεργασία μας με την Bajaj Auto, και η συνεχής εξέλιξη των μοτοσυκλετών μας, ώστε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της Triumph και να ευχαριστήσουμε τους φαν μας σε όλο τον κόσμο."

Θυμίζουμε πως στα τέλη Ιανουαρίου, η Triumph ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με το Bajaj Group, για τη δημιουργία μιας νέας γκάμας οικονομικών μοτοσυκλετών για την ασιατική αγορά με κύριο στόχο τα 200-750 κ.εκ..

Η Triumph διαθέτει 6 εργοστάσια ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγείου της φίρμας στο Hinckley.

Είναι ο μεγαλύερος Βρετανός κατασκευαστής μοτοσυκλετών, με πωλήσεις 60.000 μοτοσυκλετών ετησίως, και απασχολεί 2.000 εργαζομένους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon