.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 10:24

Rust2Dakar - Αγωνίσου σε rally και άφησε εκεί το όχημα σου για καλό σκοπό!

Το Rust2Dakar είναι ένα ιδιαίτερο ράλι, που γίνεται για καλό σκοπό. Αν έχετε μια μοτοσυκλέτα που θα μπορούσατε να καβαλήσετε για ένα τελευταίο επικό ταξίδι, και στον τέλος να μην την πάρετε μαζί σας, αλλά να την αφήσετε εκεί για καλό σκοπό, τότε τι περιμένετε; Rust2Dakar!

Η διοργάνωση Rust2Dakar (σκουριά στο Ντακάρ) ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να αφήσουν τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες τους στο τέλος του event, με τις συμμετοχές να ενισχύουν δυο μη κυβερνητικές οργανώσεις στη Σενεγάλη και την Γκάμπια (Table8 και Children in the Desert), ενώ και τα οχήματα που θα αφήσουν πίσω τους οι αγωνιζόμενοι θα χρησιμεύσουν για τη συλλογή έξτρα εσόδων για τις ΜΚΟ.

Στον αγώνα υπάρχουν 7 κατηγορίες οχημάτων (Vintage, Classic, Youngtimer, Modern, 4x4, Bike, Special), με την κατηγορία Bike να αφορά δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσυκλέτες.

Η εκκίνηση δίνεται στο Μαρόκο, και ο τερματισμός στη λίμνη Rosa στη Σενεγάλη, ενώ το ντεμπούτο της διοργάνωσης πρόκειται να γίνει στις 28 Δεκεμβρίου 2020, με τον τερματισμό να έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιανουαρίου του 2021.

Το ράλι δεν θα παρέχει υποστήριξη στους αγωνιζομένους, οπότε είτε θα πρέπει να έχετε δυνατές μηχανικές γνώσεις, ή να έχετε μαζί σας μηχανικό.

Ούτε και ιατρική κάλυψη θα υπάρχει, οπότε… καλή σας τύχη.

Στα σύνορα Μαρόκου και Μαυριτανίας, οι διαγωνιζόμενοι θα περάσουν όλοι μαζί σε καραβάνι, οπότε θα συναντηθούν πριν το πέρασμα σε συγκεκριμένο σημείο συνάντησης.

Οι συμμετοχές κλείνουν στις 15 Αυγούστου 2020, ενώ το κόστος είναι 500 ευρώ για κάθε όχημα, και 450 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα.

Τέλος, αν θέλετε μεν να μαζέψετε λεφτά για τις 2 ΜΚΟ του event αλλά δεν θέλετε να αφήσετε και το όχημα σας εκεί, υπάρχει ανάλογη επιλογή στο site του αγώνα.

Σημειώστε πως το site είναι ΜΟΝΟ στα ιταλικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon