.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 12:43

Μονομάχησαν στην πίστα και μετά το γύρισαν σε μπουνιές [βίντεο]

Ένα ασυνήθιστο συμβάν συνέβη σε αγώνα του Αγγλικού MCF Arenacross, όταν δύο αναβάτες συγκρούστηκαν αρχικά με τις μοτοσυκλέτες τους και μετά το γύρισαν σε πολεμικές τέχνες.

Το πρωτάθλημα MCF Arenacross είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αγγλία, τρέχοντας αγώνες ΜΧ σε κλειστά στάδια που συγκεντρώνουν άφθονο κοινό. Στον πρόσφατο αγώνα που έγινε το σαββατοκύριακο 1-2 Φεβρουαρίου στο Birmingham της Αγγλίας ωστόσο σημειώθηκε ένα όχι και τόσο σύνηθες συμβάν.

Συγκεκριμένα, κατά τη μονομαχία των Ashley Greedy (#33) και Gradie Featherstone (#3) οι δύο αναβάτες συγκρούστηκαν δυνατά και βρέθηκαν στο έδαφος.

Όταν όμως ο Greedy πήγε να σηκώσει τη μοτοσυκλέτα του για να συνεχίσει, ο αντίπαλός του έτρεξε και τον έπιασε εμποδίζοντάς τον να συνεχίσει. Η συνέχεια είχε λίγο από κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές, καθώς και μια απόπειρα του Featherstone να πατήσει τον αντίπαλό του που επέμενε να μην τον αφήνει να συνεχίσει.

Εν τέλει η συμπεριφορά τους αυτή τιμωρήθηκε αυστηρά από τους διοργανωτές της σειράς οι οποίοι τους απέκλεισαν από κάθε διοργάνωση της MCF, για 18 μήνες τον Greedy και για 12 τον Featherstone, προφανώς δεχόμενοι πως ο πρώτος εμβόλισε σκοπίμως τον δεύτερο, για να ξεκινήσει μετά η χειροδικία.

Δείτε όλο το συμβάν στο βίντεο που ακολουεί αμέσως πιο κάτω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon