.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 12:26

Δίνεται αμοιβή… σε όποιον αφαιρέσει ένα ελαστικό από τον λαιμό κροκόδειλου! – Video

Οι αρχές της επαρχίας Τένγκα, που βρίσκεται στο κεντρικό νησί της Ινδονησίας, Σουλαουένζι, προσφέρουν αμοιβή σε αυτόν που θα καταφέρει να αφαιρέσει ένα ελαστικό μοτοσυκλέτας, που έχει σφηνωθεί στον λαιμό ενός κροκόδειλου του αλμυρού νερού.

Ο συγκεκριμένος κροκόδειλος, ο οποίος φτάνει τα 4 μέτρα σε μήκος, εντοπίσθηκε για πρώτη φορά το 2016, με το ελαστικό σφηνωμένο στον λαιμό του. Το συγκεκριμένο είδος στο οποίο ανήκει το ερπετό, είναι το μεγαλύτερο της οικογένειας των κροκοδείλων και μπορεί να φτάσει τα 6 μέτρα σε μήκος.

Οι αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι το ελαστικό θα προκαλέσει τελικά ασφυξία στον κροκόδειλο, αν αυτό δεν αφαιρεθεί εγκαίρως. Σημειώνουμε ότι στο παρελθόν είχαν γίνει  δύο προσπάθειες για αυτό, χωρίς επιτυχία.

Σημειώνουμε επίσης, ότι ο κροκόδειλος του αλμυρού νερού, έχει το δεύτερο πιο δυνατό δάγκωμα ζώου στην Γη (Νο1 είναι ο ξάδερφος του στο Νείλο…) και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να ασκήσει αυτή την δύναμη σε ανθρώπους.

Κάποιος εθελοντής;…

Πέραν όμως όλης της πλάκας, περιστατικά σαν και αυτό, αποδεικνύουν το πως τα σκουπίδια μας επηρεάζουν με ποικίλους τρόπους το περιβάλλον και την πανίδα. Είναι απλά τραγικό και έρχεται να προστεθεί σε σωρεία παρόμοιων περιστατικών όπου ζώα υποφέρουν απίστευτα και πεθαίνουν με μαρτυρικό τρόπο από τις ανθρώπινες… συνήθειες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 12:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon