.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 12:46

Συνεργασία Triumph – Bajaj: Κοινή η γκάμα μοντέλων σε Ινδία και Ευρώπη

Πριν από μια εβδομάδα περίπου (24/01/2020) επισημοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Triumph και της Bajaj, με την συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρείες να προβλέπει την δημιουργία μιας νέας γκάμα μοντέλων από τα 200 έως τα 750 κ.εκ.

Αυτό που δεν ήταν σαφές ωστόσο, ήταν το σε ποιες αγορές θα είναι διαθέσιμες οι μοτοσυκλέτες και αν θα υπάρχει διαφοροποίηση σε αυτές, αναλόγως του που θα πωλούνται.  

Νέες πληροφορίες λοιπόν, αναφέρουν ότι η γκάμα θα είναι κοινή για την Ινδία και την Ευρώπη. Με τις νέες πολύ αυστηρές προδιαγραφές ρύπων BS-VI (εναρμονισμένες με τις Euro 5) να εφαρμόζονται στην Ινδία τον Απρίλιο, η διάθεση κοινής γκάμας στις δύο αγορές καθίσταται πλέον πιο εύκολη, αφού δεν απαιτείται διαφορετική προσέγγιση στην σχεδίαση των κινητήρων, ούτε και αλλαγές στις γραμμές παραγωγής.

Όπως ήδη έχουμε γράψει ο στόχος της συνεργασίας είναι διπλός και επωφελής τόσο για την Triumph όσο και για την Bajaj. Οι Βρετανοί αποκτούν πρόσβαση σε μια τεράστια αγορά και οι Ινδοί έχουν ως φορέα για την ανάπτυξη των πωλήσεων τους, ένα "βαρύ" και ιστορικό όνομα. Για εμάς βέβαια, σημασία έχει το ότι δημιουργείται επίσης μια γκάμα "μικρών" Triumph για τις δυτικές αγορές.    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon