.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 14:49

Honda Cub C100 σε φυσικό μέγεθος, από χαρτόνι!

Ιάπωνες μαθητές λυκείου δημιούργησαν στην τάξη των καλλιτεχνικών, ένα Honda Cub C100 σε φυσικό μέγεθος, χρησιμοποιώντας… χαρτόνι. Κι όταν η Honda είδε το αποτέλεσμα, αποφάσισε να ξεκινήσει project υποστήριξης καλλιτεχνών, ώστε να δημιουργηθούν περισσότερα ανάλογα έργα με έμπνευση από τα προϊόντα της ιαπωνικής εταιρείας.

Οι μαθητές, εννέα τον αριθμό, συμπεριλαμβανομένων και τριών που άλλαξαν σχολείο, κέρδισαν με το χάρτινο παπί τους βραβείο αριστείας σε καλλιτεχνικό φεστιβάλ, ενώ η Honda τους αφιέρωσε μια σελίδα στη σελίδα γενικού ενδιαφέροντος που διατηρεί με τον τίτλο "Honda Smile Mission".

Κάπως έτσι η Honda αποφάσισε να δημιουργήσει ένα project με τίτλο «Μαζευτείτε! Δημιουργοί Honda», που στόχο έχει να υποστηρίξει μαθητές και καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν έργα (ζωγραφικής, γλυπτικής, κεντήματος, κ.α.) που να συνδέονται με τη Honda. Σημειώστε πως το project αφορά μόνο στην Ιαπωνία.

Αν τώρα θέλετε να φτιάξετε ένα έργο τέχνης με έμπνευση από τη Honda και δεν μένετε Ιαπωνία, δοκιμάστε να το παρουσιάσετε στο Instagram με το hashtag #HondaCreator, και πού ξέρετε, μπορεί να γίνετε διάσημοι χωρίς να το καταλάβετε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon