.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 14:56

Harley-Davidson Euro Festival 2020 – Τον Μάιο στη Μεσογειακή ακτή της Γαλλίας

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, το Ευρωπαϊκό φεστιβάλ της εταιρείας επισκέπτεται μια ειδυλλιακή τοποθεσία στον κόλπο του Σεν Τροπέ.

Από τις 7 ως τις 10 Μαΐου 2020 η μικρή πόλη Grimaud της νότιας Γαλλίας θα υποδεχθεί την 13η έκδοση του Harley-Davidson Euro Festival.

Αφιερωμένο στη μοτοσυκλέτα και τη μουσική, το φεστιβάλ φέτος θα έχει δωρεάν είσοδο για όλους, ώστε να προσελκύσει όσο περισσότερους νέους φίλους στην εταιρεία.

Στην τετραήμερη γιορτή η Harley-Davidson θα έχει σε πλήρη παράταξη όλη τη γκάμα των 38 μοντέλων της για το 2020, ενώ στο επίκεντρο θα βρίσκεται η μουσική, με 5 διαφορετικές σκηνές να φιλοξενούν πληθώρα καλλιτεχνών για κάθε ηλικία και γούστο.

Παράλληλα, ο επισκέπτης θα έχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσει άφθονες custom δουλειές με την εκπροσώπηση γνωστών τεχνιτών του είδους, καθημερινές μοτοσυκλετιστικές βόλτες στην υπέροχη φύση της επαρχίας Var, test rides των μοντέλων παραγωγής της Harley-Davidson, καθώς και γνωριμία με το LiveWire που θα βρίσκεται σε λειτουργία πάνω σε σταθερή πλατφόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://harley-davidson-eurofestival.com/EUROFESTIVAL/.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon