.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 14:19

Η δημοπρασία του αιώνα, στο Las Vegas - 1.750 απίστευτες μοτοσυκλέτες!

Στις 21-26 Ιανουαρίου 2020, στο Las Vegas των Η.Π.Α., θα πραγματοποιηθεί μια δημοπρασία που όμοια της δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης! Οι οίκοι Bonhams και Mecum ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας... 1.750 απίστευτες μοτοσυκλέτες, παπάκια και scooter, και εκατοντάδες ακόμα συλλεκτικά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.

Αυτό που κάνει την Las Vegas Auction να ξεχωρίζει, πέρα από τον όγκο των μοτοσυκλετών, είναι ο πλουραλισμός τόσο στις ηλικίες αλλά και στις κατηγορίες των εκθεμάτων.

Από παπάκια μέχρι dragster μοτοσυκλέτες, δίκυκλα, τρίκυκλες γουρούνες, sport, γυμνά μοντέλα, board-trackers, ιστορικές μοτοσυκλέτες, δίχρονες και τετράχρονες, ευρωπαικές, ιαπωνικές και αμερικάνικες, περίεργα και ιδιαίτερα κατασκευάσματα, special και custom δημιουργίες, ΜΧ, Enduro και Street, μοτοσυκλέτες και παπιά που βρίσκονται ακόμα στις κούτες τους, και, και, και...

Παράλληλα, μιλάμε για μοτοσυκλέτες με αξία που ποικίλει σε τεράστια κλίμακα, από 1.600 έως και 500.000 ευρώ, και φυσικά μην ξεχνάμε και τα αξεσουάρ που έχουν και αυτά μεγάλη κλίμακα κόστους.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα της δημοπρασίας, και κατόπιν μπείτε ΕΔΩ στη σελίδα της Bonhams και ΕΔΩ στη σελίδα της MECUM, και θα χαζεύετε για ώρες!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon