.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 11:44

BMW S 1000 RR HP4 Race – Πωλείται η αγωνιστική του Michael Dunlop!

Αν το ΗΡ4 ήταν εξαρχής ακριβό και σπάνιο, το αγωνιστικό του Dunlop που θα έτρεχε στο Isle of Man TT 2018 είναι απλά μοναδικό.

Ένας έμπορος από το δίκτυο της BMW στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας έχει μια πολύ ξεχωριστή μοτοσυκλέτα προς πώληση στο κατάστημά του. Πρόκειται για μια BMW S 1000 RR HP4 Race με αριθμό παραγωγής 229/750.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα ανήκε στην ομάδα Tyco BMW by TAS Racing Team και προοριζόταν για τον Michael Dunlop και το Isle of Man TT 2018. Εκείνη τη χρονιά ο Dunlop πήρε την πολυπόθητη νίκη της Superbike κατηγορίας, ωστόσο όχι με τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, η οποία δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε αγώνα!

Πωλείται δηλαδή σε κατάσταση εντελώς καινούργιας, στημένη για τον Dunlop και βαμμένη στα χρώματα της τότε ομάδας του.

Η τιμή που ζητά το κατάστημα Charles Hurst BMW Motorrad είναι 50,000 λίρες, δηλαδή περίπου €58,000 (ισοτιμία 14/1/2020), αρκετά πιο κάτω από τα €93,000 που κόστιζε όταν βγήκε από το εργοστάσιο.

Μάλιστα ο τυχερός νέος της ιδιοκτήτης θα πάρει και μερικά μοναδικά δωράκια: χαλάκι συνεργείου Tyco BMW, αγωνιστικό σταντ BMW HP4, ρύθμιση αναρτήσεων από την ομάδα ειδικά για τα γούστα του ιδιοκτήτη, τεχνικές συμβουλές για το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και φυσικά πιστοποιητικό γνησιότητας από τον Team Manager της ομάδας, Philip Neill.

Η HP4 βασίζεται στο στάνταρ S 1000 RR, αλλά φορά το κιτ κινητήρα WorldSBK της BMW με απόδοση 215 ίππων, ανθρακονημάτινο πλαίσιο, αλουμινένιο ψαλίδι Suter, αναρτήσεις Ohlins, εξάτμιση Akrapovic WorldSBK και φρένα Brembo GP4-PR, παρέα με κάμποσα άλλα καλούδια που κοστίζουν πανάκριβα και είναι αντάξια μοτοσυκλετών του WorldSBK.

Δείτε εδώ περισσότερα για την εν λόγω μοτοσυκλέτα και πώς μπορεί κανείς να την αποκτήσει

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 13:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon