Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 13:57

Triumph Street Triple RS - Πρωταγωνιστεί στην ταινία Birds of Prey

Το Triumph Street Triple RS έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Birds of prey (and the fantabulous emancipation of one Harley Quinn), που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Η τανία της Warner Bros βασίζεται στις φανταστικές αντί-ηρωίδες της DC Comics Harley Quinn (το κορίτσι του Joker), Black Canary, Renee Montoya και Cassandra Cain.

Στα αρπακτικά πουλιά (Birds of Prey) η ειδική στις βαλλίστρες Huntress είναι η οδηγός ενός μαύρου Street Triple RS, ενώ στην ταινία η “κυνηγός” θα ενώσει τις δυνάμεις της με τις υπόλοιπες αντί-ηρωίδες, για να σχηματίσουν μια συμμορία αποτελούμενη αποκλειστικά από γυναίκες.

Φυσικά στην ταινία δεν πρόκειται να λείψουν οι σκηνές δράσεις με το Street Triple, τις οποίες αναμένουμε να δούμε με ανυπομονησία.

Σημειώστε τέλος πως ένας τυχερός θεατής της ταινίας στις Η.Π.Α. θα κερδίσει ένα Triumph Street Triple RS με ειδική βαφή Birds of Prey!

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 14:02

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube