Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 11:49

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών επιστρέφει στη Σαμοθράκη

Η 39η εκδήλωση της ΜΟΤ.Ο.Ε. βάζει πλώρη για το Θρακιώτικο νησί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Για πρώτη φορά μετά το 2009, η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης στο βόρειο Αιγαίο.

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Βόρειας Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της 24ης Χειμερινής Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών στην Ξάνθη η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου Αλεξανδρούπολης (ΛΕ.Μ.Ε.) εξέφρασε την επιθυμία της να επαναφέρει την ετήσια εκδήλωση στη Σαμοθράκη και όπως φαίνεται, απομένει μόνο η ψήφιση της πρότασης από το Δ.Σ. της ΜΟΤ.Ο.Ε. για να γίνει και επίσημο.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο νέο, η 39η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών θα διοργανωθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 4-6 Ιουνίου 2020.

Πέρυσι, η 38η Συγκέντρωση είχε φιλοξενηθεί στην Ηγουμενίτσα.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο από το ρεπορτάζ του καναλιού Δέλτα Τηλεόραση.

Πηγή

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 11:54

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT