.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 12:12

Ο Boris Johnson ήθελε ποδήλατο αλλά ο Άγιος Βασίλης του έφερε μηχανάκι!

Μάλλον ήταν καλό παιδάκι την χρονιά που μας έφυγε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, αφού αντί για το ποδήλατο που ζήτησε ως δώρο, τελικά πήρε ένα Yamaha TT-R 125!

Η ιστορία έχει ως εξής, ο κος Johnson, αγαπά τους δύο τροχούς αλλά αυτούς με πετάλια, χρησιμοποιώντας το ποδήλατο καθημερινά για τις μετακινήσεις του . Ωστόσο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, του απαγορεύτηκε αυτή η δραστηριότητα, για λόγους ασφαλείας. Ε, δεν θα ήταν και ωραίο θέαμα να τρέχει η MI6 πίσω από έναν τύπο με ένα ποδήλατο...

Ο Johnson εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους ότι ήθελε ως δώρο τα Χριστούγεννα ένα νέο ποδήλατο, καθότι το προηγούμενο που χρησιμοποιούσε είχε κλαπεί (δεν έχουν τον Θεό τους οι κλέφτες στην Αγγλία), προφανώς για να το κοιτάει, αφού όπως είπαμε, δεν του επιτρέπεται να το χρησιμοποιεί.

Η κοπέλα του όμως το πήγε ένα βήμα πιο πέρα και τελικά του έκανε δώρο ένα μεταχειρισμένο Yamaha TT-R 125, το οποίο ο κος Johnson μπορεί να οδηγά στα περίχωρα της εξοχικής κατοικίας των Βρετανών πρωθυπουργών, Chequers, βορειοδυτικά του Λονδίνου.

Ρόδες να ναι και ότι να ναι, κύριε Johnson, δεν βαριέστε...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon