.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 14:42

TT Isle of Man 2, Ride on the edge - Videogame trailer

Μετά από τις απογοητευτικές κριτικές για το πρώτο Videogame μοτοσυκλέτας με θέμα το Ιsle of Man TT, η εταιρεία BigBen Interactive παρουσιάζει το νέο και βελτιωμένο «TT Isle of Man 2, Ride on the edge», που σύμφωνα με την ίδια έχει δεχθεί μεγάλες αλλαγές ώστε ο χειρισμός της μοτοσυκλέτας να είναι πολύ πιο αληθοφανής.

Η διαδρομή των 37,9 μιλίων (61 χιλιομέτρων) στο Snaefel Mountain του Isle of Man έχει σχεδιαστεί με εκπληκτική λεπτομέρεια τόσο όσον αφορά στην αγωνιστική διαδρομή όσο και στις παρακείμενες λεπτομέρειες, τα σπίτια, τις κερκίδες στην εκκίνηση, κλπ.

Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από 24 γνωστούς αναβάτες (Peter Hickman, John McGuinness, Bruce Anstey, κλπ.) και μεταξύ 38 μοτοσυκλετών και sidecar. Εδώ θα βρείτε όλες τις γνωστές μοτοσυκλέτες του αγώνα, κομπλέ με τα επίσημα κοστούμια τους, όπως την CBR1000RR του John McGuinness, την Triumph Daytona 675 του Peter Hickman, τη Norton V4 SS του David Johnson, ακόμα και ιδιαίτερα μοντέλα όπως το Suter MMX 500 του Ian Lougher, ή το Buell EBR 1190RS του Mark Miller!

Στο παιχνίδι θα μπορεί κανείς να παίξει σε CAREER MODE, όπου θα πρέπει να αγωνιστεί σε 10 διαφορετικές διαδρομές, να τερματίσει καλά, να έχει τις ανάλογες οικονομικές απολαβές και να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα του, πριν προκριθεί για το IOMTT!

Η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρει πως στη 2η έκδοση του παιχνιδιού, η συμπεριφορά των μοτοσυκλετών έχει δημιουργηθεί από το μηδέν, ώστε να είναι εξαιρετικά αληθοφανής, για ένα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Ο αναβάτης θα ξέρει πότε βρίσκεται κοντά στην πτώση, καθώς η μοτοσυκλέτα θα αρχίζει τα… κουνήματα, ώστε να προειδοποιήσει τον παίκτη πως πλησιάζει τα όρια.

Νέα είναι όμως και η σχεδίαση φρένων και αναρτήσεων, ώστε να συμπεριφέρονται ρεαλιστικά στις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Το TT Isle of Man 2 θα είναι διαθέσιμο για κονσόλες και PC το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Δείτε το trailer παρακάτω, και επισκεφθείτε το επίσημο site του παιχνιδιού, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon